Referenties

 Bohn Stafleu van Loghum Cursussen & Congressen organiseert én ontwikkelt congressen, cursussen, trainingen, e-learningtrajecten en andere evenementen. Bohn Stafleu van Loghum is voor het Nederlandse taalgebied dé uitgeverij voor de gezondheidszorg.

“Als Bohn Stafleu van Loghum cursussen of congressen organiseert, moet het gewoon goed zijn. Actuele inhoud, een pakkende vorm en natuurlijk een vlekkeloze organisatie. Bep begeleidt de uitvoering van veel van onze evenementen en weet precies wat de verschillende betrokkenen nodig hebben op zo’n moment. Nerveuze sprekers worden (bijna letterlijk) bij de hand genomen, deelnemers voelen zich direct welkom, contactpersonen van locaties en technici worden aangespoord optimale kwaliteit te leveren voor onze gasten. Bep is altijd vriendelijk, flexibel op de juiste momenten, maar daar waar nodig op een passende manier ook dwingend. Het resultaat: ideale voorwaarden voor inspirerende en interessante bijeenkomsten.”

 

Brenda Vial, senior projectmanager 

 

 VURENHAWA heeft een voortrekkersrol in het fabriceren en monteren van prefab bouwonderdelen. Zij leveren een totaalconcept van ontwerp tot montage en afwerking in serie of specifiek maatwerk.

“Van harte wil ik je aanbevelen bij al jouw potentiële opdrachtgevers. Ik gun je veel nieuwe relaties, maar die nieuwe relaties gun ik ook jou. Wat je schrijft op de site herken ik in de werkzaamheden die je al jaren voor ons doet. Je betrokkenheid en je gedrevenheid om het doel van het project te bereiken, maar vooral ook de prettige en ontspannen wijze maken het samenwerken met jou tot werken met plezier.”

 

Bert Greup, manager van VURENHAWA montage B.V. 

 

 

 WPM Verenigingen van Eigenaren (VvE) Management is gespecialiseerd in het managen en beheren van verdeeld eigendom.

“WPM VvE management staat voor kwaliteit, dat hebben wij gevonden in de samenwerking met Otterloo Office Works. Het vastleggen middels vergaderverslagen van algemene ledenvergaderingen van VvE’s is een complexe aangelegenheid en komt neer op grote flexibiliteit, nauwkeurigheid en duidelijkheid. Dit hebben we met onze samenwerking bevestigd gekregen.”

 

D.B.C. Hoogendijk, manager VvE-management 

 

 Dekker Van de Kamp richt zich op het winnen van zand en grind, klei, het milieuverantwoord bergen van baggerspecie en het ontwikkelen van landschappen.

“Ik heb Bep Otterloo leren kennen als iemand die zich vastbijt in een opdracht en deze stipt en voortvarend aanpakt. Resultaten zijn op tijd en zeer bevredigend bovendien zijn de contacten warm en menselijk.”

 

J. van der Bent, bedrijfsleider

 

Koffers vol ervaring, maar een paar zinnen zeggen zoveel meer.